Allround Medewerker Bloembollenkwekerij regio Voorhout

Plaatsingsdatum: 13-10-2017
Standplaats: Voorhout
Branche Akkerbouw
Aantal uren: Fulltime
Duur van de opdracht: Jaarrond. Bij gebleken geschiktheid wordt er een vast contract aangeboden door onze opdrachtgever.
Functieniveau: Mbo werk- en denkniveau
Omschrijving bedrijf

Onze opdrachtgever is een professioneel en consumentgericht handelsbedrijf gespecialiseerd in bolbloemen op pot. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk aan de grootschalig inkopende retail bedrijven in Europa. Er is ook een nauwe samenwerking met diverse groothandelsbedrijven voor het optimaal invullen van schapruimte.

Functieprofiel

Onze opdrachtgever is op zoek naar een gemotiveerde en betrokken medewerker de het leuk vind om leiding te geven aan de medewerkers die aan de verwerkingslijn zitten. Uiteraard draai je hier zelf ook wel eens in mee, om ‘feeling’ te blijven houden met de werkzaamheden. Ook rijdt deze persoon op een heftruck de bollen naar de koelcel. Buiten het terrein rijden op een tractor behoort ook tot de werkzaamheden. Al met al een zeer veelzijdige functie waar alle ruimte is om interesses kenbaar te maken en om te zetten naar de praktijk. De bloembollen teelt kent een aantal pieken waardoor overwerken tijdens het seizoen noodzakelijk kan zijn. Uiteraard wordt dit zo veel mogelijk beperkt.

Eisen
  • Ben jij een gemotiveerd, enthousiast en betrokken persoon en spreek jij de Nederlandse taal?
  • Sta je open om nieuwe dingen te leren en wil jij jezelf graag ontwikkelen?
  • Heb je geen 9:00 – 17:00 uur mentaliteit en vind jij het werken in de buitenlucht geen probleem?
Wij bieden

Een afwisselende fulltime baan in een gedreven team met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Het salaris in conform de cao open teelten en op basis van kennis en ervaring. Onze opdrachtgever biedt de juiste persoon graag een vast contract aan.

Bijzonderheden

Ben jij zelf niet geschikt voor deze functie, maar ken jij wel iemand die aansluit bij het bovenstaande profiel? Tip ons en wanneer desbetreffende persoon een maand werkzaam is voor AB, krijg jij als dank een cadeaubon (VVV) t.w.v. 15 euro.

Contactpersoon en adresgegevens

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Solliciteer dan vandaag nog via de groene button hieronder! Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Maaike Zuidgeest van AB Zuid-Holland
T: 0174-510466
E: werken@abzuidholland.nl

Deel deze vacature

De voordelen voor jou

  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Goed salaris
  • Reiskostenvergoeding
  • Werkkleding perfect geregeld
  • AB werkt volgens diverse cao’s
  • Aanvullende scholingen
  • Ruimte voor eigen inbreng