Afbeelding: 2017-uitsnede-vierkant-21

Een ijzersterke vacature in de techniek voor de juiste vakman!

Ons uitzendbureau in de techniek heeft ijzersterke vacatures voor vakmensen die goed opgewassen zijn tegen lange dagen en hard werken. Wil je graag werken in de techniek op je eigen level en tegen uitstekende voorwaarden, dan zien wij jouw komst graag tegemoet in één van onze vestigingen in De Lier, Hazerswoude-Dorp en Stellendam. Zodra we in gesprek zijn, is alles erop gericht om je met onze dienstverlening zo snel mogelijk aan een baan te helpen die past bij jouw talent, achtergrond opleiding.

Vacatures in de Techniek

23-11-2017
Assistent Monteur regio Heinenoord
Heb jij twee rechter handen? En vind jij het leuk om een groot werkgebied te hebben?
Heinenoord
Kans op vast dienstverband bij onze opdrachtgever
Lees meer
16-11-2017
CNC Programmeur regio Den Haag
Ben jij een kei met CNC machines? Reageer dan vandaag nog op deze toffe job!
Den Haag
Jaarrond
Lees meer
09-11-2017
Trekkerchauffeur (internationaal)
Heeft het besturen van machines voor jou geen geheimen? Reageer dan vandaag nog!
Moerkapelle
Bij goed functioneren is vast dienstverband mogelijk
Lees meer

Werken in de techniek op het topje van je kunnen!

Het is toch geweldig wanneer je in een leuke baan op het topje van je kunnen aan het werk bent! Bij AB Zuid-Holland wordt veel gevraagd van jou als expert in je vakgebied. Zo ben je hard aan het werk terwijl je steeds meer leert. Doordat wij jarenlange ervaring hebben, is ons uitzendbureau in de techniek voor jou hét adres bij uitstek om een goede baan te vinden bij een topbedrijf in de technische sector. Onze reputatie en referenties zijn van hoog niveau en wij kennen het werkgebied op ons duimpje omdat wij midden in jouw regio gevestigd zijn. Als je twee rechterhanden hebt en van stevig aanpakken houdt, dan hebben we voor deskundige en goed gemotiveerde medewerkers regelmatig aantrekkelijke vacatures in de techniek met afwisselende werkzaamheden. En dat in een bedrijfstak waar echt vakmanschap nog volop gewaardeerd wordt!

Uitstekende vacatures in de techniek voor vakbekwame toppers!

Als jij een vakbekwame topper bent met een werkhouding waarbij je niet op een uurtje kijkt, dan is de kans groot dat wij bij AB Zuid-Holland een goede nieuwe baan voor je hebben. Een vacature in de techniek heeft bij ons altijd betrekking op functies waarvoor vakkennis van groot belang is. Daarnaast ga je via ons uitzendbureau in de techniek altijd werken bij toonaangevende bedrijven die gewend zijn om vakwerk op hoog niveau af te leveren. Ben je thuis in de installatietechniek of ben je bijvoorbeeld een geschoold lasser, metaalbewerker, automonteur of elektromonteur, dan slaan we graag samen met jou de handen ineen om een baan te vinden waarin je je talenten maximaal kwijt kunt. Op de website van AB Zuid-Holland kun je al veel vacatures in de teechniek vinden. Wanneer je daarnaast gebruikmaakt van ons vacature-alert, blijf je via je e-mailadres continue op de hoogte van de beste vacatures in de techniek in jouw vakrichting!

Werken in de techniek? Alles goed geregeld bij AB Zuid-Holland

Als je via AB Zuid-Holland gaat werken in de techniek, dan kun je je volledig op je baan concentreren. De voorwaarden bij onze technische banen zijn erg goed en de beloning voor je werk wordt altijd stipt op tijd uitbetaald. Zo kun jij ontspannen werken in de wetenschap dat alles via ons goed geregeld is. De contacten met jou en het bedrijf waar je aan het werk gaat, verlopen via korte lijnen. Door de affiniteit van ons uitzendbureau met de regio spreken wij de taal van de mensen in het veld waardoor wij ons goed kunnen inleven in de wensen van jou en je werkgever.

Maak je wensen kenbaar voor het werken in de techniek

Als onze manier van werken je aanspreekt en je meer wilt weten over de vacatures in de techniek en wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op over jouw specifieke voorkeuren qua werkplek, werkzaamheden en arbeidsvoorwaarden. Samen bouwen we verder aan jouw professionele toekomst!

De voordelen voor jou

  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Goed salaris
  • Reiskostenvergoeding
  • Werkkleding perfect geregeld
  • AB werkt volgens diverse cao’s
  • Aanvullende scholingen
  • Ruimte voor eigen inbreng