Afbeelding: Akkerbouw

Vakmensen in de akkerbouw

Bent u op zoek naar vakmensen en productiemedewerkers? AB Zuid-Holland heeft medewerkers in dienst die nog met de voeten in de klei staan als het moet! De landbouw wordt in de provincie Zuid-Holland vooral nog op de Zuid-Hollandse Eilanden bedreven. Traditionele akkerbouwbedrijven en grote arbeidsintensieve bedrijven hebben vakmensen en productiemedewerkers nodig. AB Zuid-Holland weet hier wel raad mee!

Ervaren medewerkers voor de landbouw

In de land- en akkerbouw levert AB Zuid-Holland ervaren medewerkers. Dit doen we het hele jaar door, maar vooral ook op de momenten dat u extra hulp nodig heeft. Bijvoorbeeld tijdens het oogstseizoen, voor de aardappelselectie, tijdens uw vakantie of in het geval van ziekte. Onze ervaren bedrijfsverzorgers houden uw bedrijf draaiende. Door hun uitgebreide ervaring weten onze medewerkers precies wat er van hen verwacht wordt en kunnen ze direct bij u aan de slag. Sterker nog: ze zijn zelf meestal ook afkomstig uit uw sector!

Zorgvuldig geselecteerde EU-medewerkers

AB Zuid-Holland kan u ook EU-medewerkers leveren. Productieve en betrouwbare medewerkers zorgvuldig geworven door ons. Zowel jeugdigen als volwassen medewerkers. AB Zuid-Holland regelt het hele traject voor u. Van de werving & selectie tot het aanvragen van documenten en het regelen van vervoer en huisvesting. Een lidmaatschap van de coöperatie is hierbij wel aan te raden.

Neem contact op

Benieuwd hoe uw collega ondernemers onze diensten in de akkerbouw ervaren? Klik hier voor de verhalen. Wilt ook u meer weten over de diensten en vakmensen? Stel uw vraag en onze relatiebeheerders nemen contact met u op!