Afbeelding: Boomkwekerij

Vakmensen in de boomkwekerij

Bent u op zoek naar medewerkers voor in de boomkwekerij? AB Zuid-Holland levert vakbekwame medewerkers voor uiteenlopende werkzaamheden, zoals snoeien, rooien, toppen zetten en bomen verplaatsen.

In de regio Boskoop en Hazerswoude is AB Zuid-Holland de grootste speler in de personeelsvoorziening voor boomkwekerijen. Greenport Boskoop is van oudsher namelijk het belangrijkste boomteeltgebied in Nederland en ligt middenin het gebied van AB Zuid-Holland. De boomkwekerij is daarom ook één van de grootste sectoren waarin AB Zuid-Holland werkzaam is. De Greenport beslaat de gemeenten Boskoop, Rijnwoude, Reeuwijk en Waddinxveen.

Van flexibel personeel tot het verhuren van machines

Productiemedewerkers, waaronder ook de EU-medewerkers vallen, zijn veelgevraagde medewerkers. Productieve en betrouwbare medewerkers worden zorgvuldig door ons geworven. AB Zuid-Holland kan het hele traject voor u regelen. Van de werving & selectie tot het aanvragen van documenten en het regelen van vervoer en huisvesting. Maar u kunt ook kiezen voor payroll, detachering of een deel van uitzenden.

Meer informatie?

Benieuwd hoe uw collega ondernemers onze diensten in de boomkwekerij ervaren? Klik hier voor de verhalen. Wilt ook u meer weten over de diensten en vakmensen? Stel uw vraag en onze relatiebeheerders nemen contact met u op!