Afbeelding: Veehouderij

Vakmensen in de veehouderij

AB Zuid-Holland heeft verschillende vakbekwame medewerkers die u bij uiteenlopende werkzaamheden kunt inzetten. Deze vakmensen zijn niet alleen actief tussen de koeien maar draaien hun hand ook niet om voor de verzorging van varkens, kippen, geiten en zelfs paarden. De melkveehouderij is zelfs de oudst bediende sector van AB Zuid-Holland, namelijk sinds de jaren 60. Door heel Zuid-Holland is het merendeel van de melkveehouders lid van de bedrijfsverzorging.

Van melken tot klauwbekappen

AB Zuid-Holland biedt in de veehouderij een breed pakket diensten aan. Zo kunnen onze vakmensen onder andere melken, veescheren, klauwbekappen (met of zonder digiklauw), stallen reinigen met de stoomcleaner en roosters opruwen.

Bedrijfsverzorging tijdens ziekte of vakantie

Bent u ziek of gaat u op vakantie? Dan kunnen de ervaren bedrijfsverzorgers van AB Zuid-Holland zelfstandig op uw bedrijf aan de slag. Door hun uitgebreide ervaring weten onze medewerkers precies wat er van hen verwacht wordt en kunnen ze direct bij u aan het werk. Sterker nog: ze zijn zelf meestal ook afkomstig uit de sector! Prettig, vooral op de momenten dat u extra hulp nodig heeft en geen tijd hebt om iemand in te werken. Een lidmaatschap van de coöperatie is hierbij wel aan te raden.

Info over onze medewerkers in de veehouderij?

Wilt u meer weten over onze medewerkers voor de veehouderij? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in.