Afbeelding: 2017-uitsnede-vierkant-32

Heeft u tijdelijk personeel nodig?

Heeft u tijdelijk personeel nodig om werkzaamheden binnen uw bedrijf te laten uitvoeren? Of kunt u extra werknemers gebruiken om bijvoorbeeld seizoenspieken te kunnen aanpakken? Schakel dan een flexibele kracht van AB Zuid-Holland in om u te ondersteunen in uw bedrijfswerkzaamheden.

AB Zuid-Holland biedt tijdelijk personeel aan die specialistisch werk binnen uw bedrijf kunnen uitvoeren. Ook hebben wij flexibele krachten die van alle markten thuis zijn. Zij zijn multi-inzetbaar.

Tijdelijk personeel via AB Zuid-Holland

AB Zuid-Holland is gespecialiseerd in het uitzenden van tijdelijk personeel. Onze uitzendkrachten zijn gemotiveerd én vakkundig om de meest uiteenlopende werkzaamheden binnen uw bedrijf uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan het oogsten van groenten en fruit, het laden van vrachtwagens of andere (seizoens)activiteiten.

De voordelen voor u
  • Ontvang kort tijdsbestek de meest geschikte kandidaten
  • Kwalitatief en gecertificeerd personeel
  • Wij vinden de kandidaten, u beslist
  • Persoonlijk en dichtbij
  • 24/7 bereikbaar

AB zoekt voor u de juiste uitzendkracht!

Of u nu zoekt naar personeel dat allround inzetbaar is of medewerkers voor specialistische werkzaamheden: AB brengt mensen samen! Wat uw situatie ook is, wij zullen u een passend aanbod van personeel doen om u zo goed mogelijk in uw personeelsbehoefte te voorzien. We voelen ons betrokken bij u als ondernemer, gaan voor honderd procent eerlijkheid en betrouwbaarheid en staan altijd met beide benen op de grond, zodat u weet wat u aan ons heeft!

Wilt u meer weten over het in dienst nemen van tijdelijk personeel via AB Zuid-Holland? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij horen heel graag van u!

Personeel aanvraagformulier