Afbeelding: 2017-uitsnede-vierkant-18

Bent u op zoek naar vast personeel?

Bent u op zoek naar vast personeel voor één of meerdere dagen per week? Dan helpen wij u graag met het maken van de juiste match. In ons netwerk heeft u direct beschikking over vakbekwame medewerkers met de juiste ervaring. AB Zuid-Holland heeft arbeidskrachten met uiteenlopende ervaringen, opleidingen en specialisaties. Dat stelt ons in staat om voor verschillende branches personeel op maat te kunnen bieden!

Vakbekwame medewerkers

Van grondwerkers, chauffeurs en monteurs tot aan hoveniers, teeltspecialisten en melkers: AB brengt mensen samen! Wij leveren vakmensen die hun mouwen opstropen en gedreven aan het werk gaan. Aangezien onze arbeidskrachten allround inzetbaar zijn, maar ook gespecialiseerd werk kunnen uitvoeren, zijn wij goed in staat om passende kandidaten aan u voor te stellen.

AB zoekt voor u de juiste arbeidskracht!

Wat uw situatie ook is, wij zullen u een passend aanbod van personeel doen om u zo goed mogelijk in uw personeelsbehoefte te voorzien. We voelen ons betrokken bij u als ondernemer, gaan voor honderd procent eerlijkheid en betrouwbaarheid én staan altijd met beide benen op de grond, zodat u weet wat u aan ons heeft!

Wilt u meer weten over het in dienst nemen van vast personeel via AB Zuid-Holland? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij horen heel graag van u!

Personeel aanvraagformulier