Detachering

U wilt graag een parttime of fulltime medewerker maar ziet de administratieve rompslomp niet zitten? Kies dan voor het detacheren van arbeidskrachten via AB Zuid-Holland! Wij detacheren graag één of meerdere van onze flexibele en vakkundige arbeidskrachten in uw bedrijf. Via een detacheringsovereenkomst kan een medewerker van AB Zuid-Holland voor één of meerdere dagen per week op uw bedrijf worden ingezet. U heeft dan dus in feite een eigen werknemer die formeel in dienst is bij AB.

AB Zuid-Holland zorgt als detacheringsbureau voor de administratie, uitbetaling van het salaris en eventueel voor de werving en selectie van uw arbeidskracht. Bovendien dragen wij het werkgeversrisico en dat maakt het voor u natuurlijk extra interessant! AB Zuid-Holland heeft alle benodigde certificeringen: RIA, SNA, NEN4400-1.

Gedetacheerde medewerkers van AB Zuid-Holland ontvangen een vast salaris volgens onze eigen cao of volgens de geldende cao. Dit is afhankelijk van de betreffende sector. Onder de secundaire arbeidsvoorwaarden vallen ondermeer een reiskostenvergoeding en werkkleding.

Info over onze het laten detacheren van enthousiaste medewerkers

Benieuwd hoe uw collega ondernemers het detacheren van onze enthousiaste medewerkers ervaren? Lees de verhalen van onze klanten. Wilt ook u meer weten over de diensten en vakmensen? Stel uw vraag en onze relatiebeheerders nemen contact met u op!

Bouw