Payrolling

U wilt wel een vaste medewerker in dienst maar niet de juridische risico's lopen. Dan biedt payroll u de voordelen van medewerkers met een vast dienstverband, maar u heeft geen omkijken naar het administratieve proces. Daarvoor maakt u gebruik van de payroll dienst van AB Zuid-Holland.

Onze payroll-tarieven zijn scherp en transparant opgebouwd. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. U betaalt alleen de gewerkte uren, dus ziekte en vakantie van uw werknemer kost u niets. De Payroll dienst wordt geheel digitaal aangeboden. Wij kunnen deze dienst bovendien geheel aanpassen aan uw wensen.

Payrollen via AB Zuid-Holland gaat u gegarandeerd een hoop rust geven, zodat u zich volledig kunt focussen op hetgeen waar u goed in bent: het runnen van uw bedrijf. De voordelen van onze payroll dienst op een rij:

  • Uw personeel op onze loonlijst
  • Geen werkgeversrisico’s
  • Kostenbesparing door onze zeer scherpe payrolling tarieven
  • Minder regels en wetten waar u op moet letten
  • Flexibele contracten gedurende de eerste 18 maanden
  • Uw werknemers verzekerd van correcte loonbetaling
  • Ziektebegeleiding in goede handen

Kortom: de payroll dienst van AB Zuid-Holland biedt u de voordelen van uw eigen personeel in dienst nemen, zonder de administratieve rompslom.

Uw medewerker is verzekerd van een correcte loonbetaling, zijn of haar vrije dagen en vakantiegeld worden door ons uitgekeerd en wij regelen ook zaken als pensioen en aanmelding UWV. De payroll dienst van AB Zuid-Holland kan u dus op nog meer vlakken ondersteunen en werk voor u uit handen nemen.

Bent u enthousiast geworden over onze payroll dienst en wilt u een afspraak maken? Of wilt u meer informatie op het gebied van payroll? U bent van harte welkom. Neem telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in.

Loonwerk