Uitzenden

Wilt u extra uitzendkrachten om seizoenspieken op te vangen? Of kampt u met andere bezettingsproblemen? Een uitzendkracht van AB Zuid-Holland biedt u dé uitkomst. Onze vakbekwame uitzendkrachten zijn flexibel inzetbaar voor de meest uiteenlopende activiteiten. Ook kunnen onze uitzendkrachten ingezet worden voor het uitvoeren van specialistisch werk binnen diverse sectoren.

De voordelen voor uw organisatie

Een geschikte uitzendkracht is snel gevonden via AB Zuid-Holland. Wij vergelijken uw personeelsbehoefte met onze ruime pool van vakkundige uitzendkrachten en selecteren voor u de beste match. Zo zijn wij in staat om de juiste uitzendkracht op het juiste moment aan u te kunnen aanbieden. En omdat wij ook de administratie voor onze rekening nemen, hoeft u zich enkel en alleen te richten op hetgeen waar u het beste in bent: uw bedrijf runnen.

Onze vakbekwame uitzendkrachten zijn flexibel inzetbaar voor de meest uiteenlopende activiteiten. Denk aan bijvoorbeeld het laden van vrachtwagens, het oogsten van groenten en fruit, oppoten van boompjes en verwerken van geoogste bloemen, maar ook diverse werkzaamheden buiten de agrarische sector, zoals het laden van vrachtwagens, technische en bouw werkzaamheden en overig productiewerk. Ook kunnen onze uitzendkrachten ingezet worden voor het uitvoeren van specialistisch werk binnen verschillende sectoren.

In overleg met u plannen wij op het juiste moment de gevraagde arbeidskracht voor u in, zodat de voortgang van uw bedrijfsactiviteiten niet in gevaar komt. Het administratieve gedeelte is daarbij uiteraard aan ons toevertrouwd.

Info over onze flexibele uitzendkrachten

Benieuwd hoe uw collega ondernemers onze flexibele uitzendkrachten ervaren? Klik hier voor de verhalen. Wilt ook u meer weten over de diensten en vakmensen? Stel uw vraag en onze relatiebeheerders nemen contact met u op!

Homepage-img-content