Werving & selectie

Werving en Selectie van een nieuwe medewerker zorgt bij heel wat ondernemers voor kopzorgen. Het zoeken en vinden van goede en waardevolle medewerkers is niet eenvoudig en een tijdrovende klus. Want waar zit net die ene medewerker die goed bij het bedrijf past?

U bent op zoek naar vast personeel. Maar wat verwacht u van hem/haar? En waar kunt u het meest geschikte personeel vinden voor uw arbeidsbehoefte? AB Zuid-Holland kan dit voor u uit handen nemen! Wij hebben namelijk al vele jaren ervaring in het succesvol bij elkaar brengen van ondernemers en hun medewerkers. De relatiebeheerders zijn goed bekend met de markt en kunnen een goede inschatting maken van de wensen van de ondernemer. Daarbij is hun kennis van- en ervaring met personeelsbeleid onontbeerlijk voor het selecteren van de juiste kandidaat. Het enige dat u hoeft te doen is uw wensen en eisen aan ons kenbaar maken.

Gestart wordt met het maken van een uitgebreid functieprofiel met daarnaast een profiel van uw bedrijf. Het is immers van groot belang dat de toekomstige medewerker past binnen de cultuur van uw organisatie. Op basis van deze gegevens starten wij de wervingsprocedure. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden: afhankelijk van de vraag en de situatie spreken wij ons netwerk aan, maken wij gebruik van onze website en sociale media; eventueel plaatsen wij een vacature in de krant. De voorselectie van de kandidaten gebeurt door AB. Wij selecteren uit de cv’s geschikte kandidaten, die wij met u doorspreken. Daarna volgen de gesprekken met de kandidaten bij u op het bedrijf. Wij werken op basis van ‘no cure no pay’.

Info over werving en selectie via AB Zuid-Holland

Benieuwd wat werving en selectie via AB Zuid-Holland voor u kan betekenen? Of heeft u een andere vraag omtrent werving en selectie? Neem dan contact met ons op.

Boomkwekerij