Word lid van AB Zuid-Holland

Als u lid bent van AB Zuid-Holland, heeft u de mogelijkheid om van alle diensten binnen de coöperatie gebruik te maken. Het grootste voordeel van onze leden is dat zij de optie hebben om gebruik te maken van de reductieregeling.
Leden kunnen ook een beroep doen op specialistisch werk. Zo kunt u gebruik maken van onze klauwverzorgers en aardappelselecteurs tot aan onze bemande machines in de boomkwekerij.

Ruim 1500 ondernemers gingen u al voor

Waarom lid worden? Onze voordelen:

  • Altijd en direct hulp in geval van ziekte of arbeidsongeschiktheid
  • Geen zorgen over uw arbeidsprobleem
  • U heeft recht op ervaren en specialistische vakmensen

Wat houdt de reductieregeling in?

Veel ondernemers denken ten onrechte dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering voldoende is. Die verzekering vergoedt wel uw financiële schade in geval van ziekte of arbeidsongeschiktheid, maar uw arbeidsprobleem wordt er niet mee opgelost. Dan is het goed dat de reductieregeling van AB Zuid-Holland er is.

De reductieregeling zorgt ervoor dat deelnemende agrarische ondernemers, die lid zijn van de coöperatie, recht hebben op hulp als zij zelf niet in staat zijn om te werken door ziekte of arbeidsongeschiktheid. Als deelnemer van de reductieregeling heeft u in die situatie altijd recht op een vervanger tegen gereduceerd tarief. De planning zorgt ervoor dat onze ervaren en vakkundige medewerkers op korte termijn ter plaatse zijn, zodat uw bedrijf draaiende wordt gehouden. De continuïteit van uw bedrijf komt op deze manier niet in gevaar.

Daarom zijn zij lid van AB Zuid-Holland

Arjen Bevelander

''Johan hebben we via de reductieregeling kunnen inhuren. Dat beviel heel goed''.

Arjen Bevelander
Tuinderij Bevelander VOF
Kees de Jong

''Als we op vakantie gaan schakelen we de hulp van AB in''!

Kees de Jong
Pluimveehouder K. de Jong
Wim Sparreboom

''Peter is al eerder bij ons geweest, dus dat ging meteen goed''.

Wim Sparreboom
Akkerbouwbedrijf W. Sparreboom