Afbeelding: Milieu

Welkom bij AB Zuid-Holland: hét uitzendbureau in het milieu

Een vacature in het milieu: is dat iets voor jou? Ontdek dan snel jouw mogelijkheden in een boeiende en dynamische sector. AB Zuid-Holland helpt mensen aan werk en werkgevers aan mensen. Ons oogmerk is niet primair het maken van winst. Wij zetten ons in om mensen tot bloei te brengen. AB is specialist op het gebied van agrarisch werk. Van werken in het milieu tot de wegenbouw, van groenvoorziening tot vee- of fruitteelt.

Vacatures in het Milieu

AB Zuid-Holland: jouw uitzendbureau in het milieu

Ben je op zoek naar leuk werk? En ben je een aanpakker die fysiek werk niet uit de weg gaat? Dan heeft ons uitzendbureau in het milieu volop mogelijkheden. Wij hebben regelmatig vacatures op het gebied van bodem, veiligheid, ecologie en ruimtelijke ordening. Al meer dan vijftig jaar staan wij garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Je kunt bij ons terecht voor flexibel werk, vakantiewerk of voor een vaste baan.

Onze troeven? Wij bieden prettig en afwisselend werk. Je kunt rekenen op een vast loon conform de cao van je werkgever. Je doet ervaring op in een boeiende sector en werkt aan je cv. Jouw persoonlijke contactpersoon ziet toe op de begeleiding van je talent. Heb je geen opleiding of ervaring, maar weet je wel van aanpakken? Dan kun je bij ons ook terecht voor werk-/leertrajecten. Vraag naar de mogelijkheden op één van onze vestigingen in De Lier, Hazerswoude-Dorp en Stellendam!

Laat geen milieuvacature aan je voorbijgaan!

AB Zuid-Holland heeft diverse banen voor jonge mensen met hun diploma op zak. Denk bijvoorbeeld aan de agrosector, wegenbouw, groenvoorziening of techniek. Wij vinden het belangrijk om een goede werkgever te zijn voor onze krachten. Daarom organiseren wij regelmatig voortgangsgesprekken, cursussen en opleidingen. Zo investeren we samen in jouw talent. Wil je deze kans niet missen? Schrijf je dan nu in voor vacature-alert! Omdat steeds meer werkgevers ons weten te vinden, krijgen we met regelmaat nieuwe milieuvacatures binnen. Door je in te schrijven houden we je op de hoogte. Je ontvangt dan per mail steeds opnieuw het meest recente vacature-aanbod.

Werken in het milieu: werk in jouw eigen regio

AB Zuid-Hollandhelpt je om meer uit je omgeving te halen. Want waarom zou je het verder zoeken? AB heeft als uitzendbureau in het milieu vele vacatures bij bedrijven in jouw eigen regio. Onze vestigingen zijn verspreid over Nederland, waardoor we kunnen focussen op vacatures in jouw eigen omgeving. Dat heeft veel voordelen. Om te beginnen heb je korte reistijden. Dat bespaart niet alleen veel tijd, maar ook het ongemak van files en vertraagde treinen. Ook is bewezen dat regionaal werk helpt om tot een goede werk-/privébalans te komen. En niet onbelangrijk: werk in je eigen regio helpt om maximaal betrokken te zijn.

Zoals je ziet, zijn er veel redenen om dichtbij huis te werken. Ben jij benieuwd naar wat werkgevers in jouw buurt te bieden hebben? Ontdek dan vandaag nog het veelzijdige vacature-aanbod. Staat jouw ideale vacature in het milieu er niet bij? Dan kun je altijd terecht bij één van onze medewerkers. In een persoonlijk gesprek zetten we graag jouw mogelijkheden op een rij.

Werken in het milieu: ook jouw passie?

Ons personeel is ons visitekaartje. Daarom investeren wij graag in jouw talent. Ben je op zoek naar een leuke vacature in het milieu? Wacht dan niet langer en ontdek de vacatures in jouw regio. AB Zuid-Holland: voor een vacature in het milieu die jou op het lijf geschreven is!