Afbeelding: 2017-uitsnede-vierkant-7

Wij bieden een uitdagende baan binnen jouw branche!

AB Zuid-Holland helpt werkgevers aan personeel, en werkzoekenden aan werkgevers. ‘Groen’ is van oorsprong ons domein; de agrarische sector. Inmiddels is AB Zuid-Holland in veel verschillende sectoren actief. Wij zijn een coöperatie, wat betekent dat we niet primair uit zijn op winst. Wij willen simpelweg onze opdrachtgevers én onze werknemers zo goed mogelijk bedienen.

 • Edwin

  Edwin is opgeleid als hovenier, met als specialisatie vijvertechniek. Hij werkt nu ruim een half jaar bij AB Zuid-Holland. “Daarvoor werkte ik fulltime bij een hoveniersbedrijf. Ik gaf leiding en heb ook leerlingen opgeleid. Dat ik naar AB ben gegaan heeft onder meer te maken met het feit dat ik allrounder ben. Ik ben overal voor inzetbaar en dat vind ik leuk. Vooral de verschillende soorten werkgevers, de collega’s en de afwisseling qua werk. Ik vind het fijn om nieuwe dingen te leren, maar ik kan ook heel goed zelfstandig werken.”

 • Rowin

  ''Ik heb altijd wel bijbaantjes in de agrarische sector gehad, dus na mijn opleiding heb ik AB Zuid-Holland benaderd. Ik ben een ondernemend type. Naast mijn baan bij AB huur ik een stuk land van 1 hectare waarop ik pioenrozen kweek. Op dit moment zijn er geen werkzaamheden maar ik rijd er na mijn werk regelmatig langs.''

 • Peter

  ''Ik zocht een baan in de techniek. Ik heb een aantal uitzendbureaus aangeschreven en vervolgens mocht ik bij AB op gesprek komen. Nu werk ik nog een paar dagen in de sportschool, maar dat gaat de komende periode veranderen. Waarschijnlijk kan ik binnenkort vijf dagen per week bij Hatek aan de slag in een leer-werktraject. Het bevalt me hier heel goed''!

 • Simon

  Hij heeft een hoveniersopleiding, niveau vier en is werkzaam bij AB Zuid-Holland sinds 2008. “Wat me vooral erg aanspreekt is de afwisseling; je komt op heel veel plekken. Voor mij is dat een echte uitdaging. Ik houd me bezig met het onderhoud en aanleg van tuinen en ook een stukje boomverzorging af en toe.”

Strona 1 z 3