• Kosteloos en vrijblijvend

  • Sterk netwerk

  • Persoonlijke begeleiding

  • Zorgvuldige selectie

  • Korte doorlooptijden

  • Heldere afspraken

  • Direct een contract bij de opdrachtgever

Werving en selectie voor jou

De Gouden Job is onderdeel van AB Zuid-Holland. Hét nieuwe en verfrissende Werving & Selectie label die werkgevers en werkzoekenden samenbrengt. Waarbij jij direct bij de opdrachtgever in dienst treedt en waarbij jouw wensen én talenten altijd voorop staan.

We zoeken voor jou een baan die écht bij je past. Geen quick-wins, maar zorgvuldig en doordacht. Want jij moet gelukkig zijn in je werkende leven, want zeg nou zelf, je brengt er heel wat uurtjes door. En daar willen we met alle plezier een steentje aan bijdragen.

Gouden match

De Gouden Job heeft altijd actuele vacatures, maar we werken achter de schermen ook voortdurend aan het realiseren van de gouden match. Mocht jouw ideale baan niet tussen de actuele vacatures staan, laat dan alsnog iets van je horen! We helpen jou, net als Sandra, Marijn en Aad, aan een baan met zekerheid én goede arbeidsvoorwaarden.

Sterk netwerk

Afgelopen 60 jaar hebben we een enorm netwerk in Zuid-Holland opgebouwd, hebben we duurzame samenwerkingsverbanden met grote en mkb bedrijven, kennen we deze werkgevers veelal persoonlijk en spreken we elkaar met de voornaam aan. Via De Gouden Job heb je een zogenoemde 'kruiwagen' en ingang binnen talloze bedrijven en organisaties. Waar wij jou helpen als gouden kandidaat om een gouden baan te vinden van kwaliteitsexpert en administratief medewerker tot (assistent) bedrijfsleider.

En nu... genoeg over de Gouden job

We willen kennis maken met jou! Wie ben je, waar krijg je energie van en waar word je enthousiast van? Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Natuurlijk Werkgeluk

AB Zuid-Holland

De Gouden Job is onderdeel van AB Zuid-Holland.