Een mensen organisatie

Waarom AB Zuid-Holland?

Iedereen heeft weleens iemand nodig die met je meedenkt en naast je staat als je wilt groeien. Bij AB Zuid-Holland bieden we die ondersteuning. We helpen werkgevers aan personeel en werkzoekenden aan werkgevers. Onze focus ligt hierbij niet op korte termijn oplossingen, maar op het opbouwen van duurzame relaties.


Van nature zien wij als coöperatie het belang van voor elkaar zorgen. Daarom maken wij in een snelle wereld ruimte voor echt contact. Met een nuchtere kijk op het werkveld brengen wij ondernemers en aanpakkers samen in iedere sector, met focus op de agrarische en aanverwante sector. Zo helpt AB Zuid-Holland mensen en bedrijven gezond groeien. Zo kweken we natuurlijk werkgeluk.   

Vind natuurlijk werkgeluk

Bij AB Zuid-Holland vinden we het vanzelfsprekend dat jouw werk gewoon leuk moet zijn! We zorgen voor een werkomgeving waar jij je op je gemak voelt en waar je echt iets kunt bijdragen en invulling kan geven aan wat voor jóu werkgeluk is.

Een branche vinden die bij je past? Natuurlijk!

AB Zuid-Holland reikt jou de helpende hand om je droombaan te vinden. Bij ons vind je banen in de agrarische en aanverwante sector, maar ook functies midden in de haven of in de grote steden, met een dienstverband wat bij jou past. 

Onze aanpakkers aan het woord

Wij geven je graag een inkijkje in onze werkwijze met echte verhalen van werknemers. Zij delen hun ervaringen over hoe AB Zuid-Holland ze heeft geholpen in het werkende leven.

Werving & Selectie trajecten

De Gouden Job

Voor gouden banen en gouden kandidaten. Wij beloven geen gouden bergen, wij beloven gewoon goed, heel goed.