Volledig ontzorgt worden?

Detacheren doe je natuurlijk bij AB Zuid-Holland!

Een nieuwe medewerker werven gaat gepaard met veel administratieve handelingen. Uitbesteden is dan een mooie mogelijkheid. Wij detacheren tientallen jaren met veel succes; werkgeluk voor onze opdrachtgevers als voor de medewerkers zelf. De medewerkers werken vrijwel altijd op een bedrijf en zijn dus echt onderdeel van een team, maar wel in loondienst van AB Zuid-Holland. Je beperkt hierdoor alle risico’s en wij zijn er om werk uit handen te nemen. Wil je na enige tijd iemand toch in dienst nemen? Dat is natuurlijk een optie.

Benieuwd hoe je collega-ondernemers het detacheren van onze enthousiaste medewerkers ervaren? Lees de verhalen van onze klanten. Wil je meer informatie over de diensten en vakmensen? Vul hieronder het formulier in of neem direct contact op.

Een overzicht van onze diensten

Wil je een vaste medewerker voor één of meerdere dagen per week? Heb je tijdelijk extra handen nodig om seizoenspieken in arbeid op te vangen? Of wil je de zekerheid dat jouw bedrijf blijft draaien als je zelf tijdelijk wegvalt? AB Zuid-Holland bied je altijd een medewerker met een passend dienstverband én kan je adviseren over uiteenlopende arbeidsvraagstukken.