Personeel waar je mee kan groeien? Wij helpen jou
natuurlijk!

  • Jouw personeel is onze zorg

  • Échte vakkrachten met kennis en ervaring

  • Persoonlijke kennismaking en zorgvuldige selectie

  • Overwinnen van personeelsuitdagingen

  • Werknemers waar je op en mee kunt bouwen

Klaar om succes te kweken? Groeien doe je samen met AB!

Wij begrijpen dat het vinden van het juiste personeel best een opgave kan zijn. Daarom brengen wij werkgevers en werknemers samen. Zo helpen we jou niet alleen met het vinden van passend personeel, maar bieden we mensen ook een baan om trots op te zijn. Zo zetten we ons gezamenlijk in voor een gezonde groei van jouw bedrijf, met behulp van échte vakkrachten.  

Om de juiste werknemer voor je te vinden, nemen we graag de tijd om kennis te maken en te begrijpen waar jouw bedrijf voor staat. Vanaf dat moment nemen wij de personeelsvoorziening al van je over, zodat jij je kunt focussen op wat belangrijk is: je bedrijf. Het vinden van passend personeel doen wij vooral in de agri-business, food en logistiek.

Overtuigen doen we in de praktijk!

Bij AB hebben we ruim 2600 bedrijven geholpen aan de juiste vakman of -vrouw. Daarom zijn jouw collega-ondernemers onze beste referenties. Uiteindelijk gaat het niet om wat wij zelf vertellen, maar om wat onze klanten over óns vertellen. Ook dat is natuurlijk werkgeluk!

Wil je een vrijblijvend advies gesprek aanvragen?

Stan helpt je waar nodig, natuurlijk!

Vragen? Of op zoek naar meer informatie? Vul hieronder het formulier in of neem direct contact op met Stan van Lenten.

Een betrouwbare partner

Bij ons kun je rekenen op kwaliteit en op een betrouwbare samenwerking. Hiervoor beschikken wij over de nodige certificeringen.