Plaagdiermanagement, zeker geen piepklein specialisme

Ongedierte, zoals muizen en ratten, is een telkens groter wordend probleem voor veel (agrarische) bedrijven. Gelukkig is het in de meeste gevallen te verhelpen, of liever nog: te voorkomen. Op verzoek van onze leden heeft AB Zuid-Holland in 2021 een dienst voor plaagdierbestrijding opgezet: AB Plaagdiermanagement. Een dienst volledig uitgevoerd door gecertificeerde AB’ers met ruime praktijkervaring binnen de agrarische sector. Ongedierte op je bedrijf kan snel en vakkundig (preventief) worden bestreden, daarnaast adviseren gespecialiseerde plaagdierbeheersers je over (preventieve) maatregelen. Voorkomen is altijd beter dan genezen. AB Plaagdiermanagement is gespecialiseerd in ongediertebestrijding bij (agrarische) bedrijven en neemt graag je zorgen weg!

Last van muizen, ratten of ander ongedierte in en om de bedrijfsgebouwen, bijvoorbeeld in de kas of stallen?

AB Zuid-Holland schakelt snel en vakkundig, natuurlijk!

Vanaf 2023 nieuwe regels

Sinds 2017 werken plaagdierbeheersers volgens de Integrated Pest Management (IPM) methodiek om knaagdieren rond gebouwen en voedselopslagplaatsen te bestrijden. Deze verplichting geldt vanaf dit jaar ook voor de bestrijding in schuren, stallen en gebouwen.

Waarom AB Plaagdiermanagement?

Onze specialisten zijn in het bezit van het certificaat IPM Knaagdierbeheersing en zijn in staat doordacht een plan van aanpak op te stellen om ongedierte (preventief) te bestrijden.

• Kosteloze eerste vakkundige bedrijfsinspectie
• Advies en tips op maat over de (preventieve) mogelijkheden
• IPM knaagdierbeheersing gecertificeerd en bijna 70 jaar ervaring in de agrarische sector
• Leden van AB Zuid-Holland krijgen een gereduceerd tarief aangeboden
• Een totaaloplossing: middelen, materialen en planning worden geregeld
• Van het Westland tot de Hoeksche Waard en van de Zuid-Hollandse Eilanden (Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee) tot de Rijnstreek en van Haaglanden tot het Groene Hart: onze experts komen overal.

Wil je meer informatie over onze plaagdiermanagement dienst?

Vragen? Of op zoek naar meer informatie? Vul hieronder het formulier in of neem direct contact op met Dirk Jan de Vries via 06 - 41 00 10 39 of mail naar plaagdier@abzuidholland.nl.

Een overzicht van onze diensten

Wil je een vaste medewerker voor één of meerdere dagen per week? Heb je tijdelijk extra handen nodig om seizoenspieken in arbeid op te vangen? Of wil je de zekerheid dat jouw bedrijf blijft draaien als je zelf tijdelijk wegvalt? AB Zuid-Holland bied je altijd een medewerker met een passend dienstverband én kan je adviseren over uiteenlopende arbeidsvraagstukken