• Kosteloze eerste vakkundige bedrijfsinspectie

  • Advies op maat over de (preventieve) mogelijkheden

  • IPM Knaagdierenbeheersing gecertificeerd

  • Totaaloplossing: middelen, materialen en planning worden geregeld

Plaagdiermanagement, zeker geen piepklein specialisme

Muizen en ratten; ongedierte zijn een steeds groter wordend probleem voor veel (agrarische) bedrijven. Gelukkig is het in de meeste gevallen goed te verhelpen, of beter nog: te voorkomen. Met behulp van AB Zuid-Holland en onze gecertificeerde plaagdierbestrijders worden de plaagdieren snel, vakkundig en preventief beheerst binnen jouw bedrijf. Daarnaast adviseren onze AB’ers over maatregelen om nieuwe plaagdieren te voorkomen.

Samen nemen we jouw zorgen weg!

Vanaf 2023 nieuwe regels

Sinds 2017 werken plaagdierbeheersers volgens de Integrated Pest Management (IPM) methodiek om knaagdieren rond gebouwen en voedselopslagplaatsen te bestrijden. Deze verplichting geldt vanaf 2023 ook voor de bestrijding in schuren, stallen en gebouwen.

Overtuigen doen we in de praktijk!

Jouw collega-ondernemers zijn onze beste referenties. Uiteindelijk gaat het er niet om wat wij vertellen, maar wat onze klanten over óns vertellen. Hun verhaal geeft je een indruk van wie we zijn en wat we doen. 

Maatschap Buth
Klantverhaal

Maatschap Buth

Het wordt allemaal voor je geregeld, je hebt er geen omkijken naar.
Bekijk het verhaal Soortgelijke verhalen
NoviFarm
Klantverhaal

NoviFarm

AB verzorgt het van A tot Z!
Bekijk het verhaal Soortgelijke verhalen

Wil je meer informatie over onze plaagdiermanagement dienst?

Vragen? Of op zoek naar meer informatie? Vul hieronder het formulier in of neem direct contact op met Lars Kaim via 06 - 36 18 53 23 of mail naar plaagdier@abzuidholland.nl.

Een overzicht van onze diensten

Wil je een vaste medewerker voor één of meerdere dagen per week? Heb je tijdelijk extra handen nodig om seizoenspieken in arbeid op te vangen? Of wil je de zekerheid dat jouw bedrijf blijft draaien als je zelf tijdelijk wegvalt? AB Zuid-Holland bied je altijd een medewerker met een passend dienstverband én kan je adviseren over uiteenlopende arbeidsvraagstukken