• Kosteloze eerste vakkundige bedrijfsinspectie

  • Advies op maat over de (preventieve) mogelijkheden

  • IPM Knaagdierenbeheersing gecertificeerd

  • Totaaloplossing: middelen, materialen en planning worden geregeld

Zakelijke plaagdierbestrijding, zeker geen piepklein specialisme

Muizen en ratten; ongedierte zijn een steeds groter wordend probleem voor veel (agrarische) bedrijven. Gelukkig is het in de meeste gevallen goed te verhelpen, of beter nog: te voorkomen. Met behulp van AB Zuid-Holland en onze gecertificeerde plaagdierbestrijders worden de plaagdieren snel, vakkundig en preventief beheerst binnen jouw bedrijf. Daarnaast adviseren onze AB’ers over maatregelen om nieuwe plaagdieren te voorkomen.

Samen nemen we jouw zorgen weg!

Wetgeving en certificering

Ondernemers en (agrarische) bedrijven moeten tegenwoordig zelf de IPM-KBA licentie behalen. Bedrijven dienen gecertificeerd te worden, ingeschreven te zijn en in het register IPM-KBA bij Bureau Erkenningen via KPMB en jaarlijks een audit voor te bereiden en te behalen. Daarnaast kan de NVWA controles uitvoeren of er ongedierte is en of deze op de juiste manier (preventief) worden bestreden. Bij overtreding kan een sanctionerende of corrigerende interventie worden ingesteld.

De plaagdierbestrijders van AB Zuid-Holland werken volgens deze richtlijnen en zijn ieder gecertificeerd bestrijder. Door gebruik te maken van onze Plaagdiermanagement diensten, worden de zorgen je volledig ontnomen. Middelen, materialen, planning en documentatie worden namelijk volledig door onze bestrijders geregeld! Zij werken vakkundig, zelfstandig en na afloop sturen ze een digitaal overzicht. Makkelijk, toch?

Interesse? Vul onderstaand fomulier in en we nemen contact met je op!

Plaagdiermanagement

Wil je meer informatie over onze plaagdiermanagement dienst?

Vragen? Of op zoek naar meer informatie? Vul bovenstaand formulier in of neem direct contact op met Lars Kaim via 06 - 36 18 53 23 of mail naar plaagdier@abzuidholland.nl.

Overtuigen doen we in de praktijk!

Jouw collega-ondernemers zijn onze beste referenties. Uiteindelijk gaat het er niet om wat wij vertellen, maar wat onze klanten over óns vertellen. Hun verhaal geeft je een indruk van wie we zijn en wat we doen. 

Maatschap Buth
Klantverhaal

Maatschap Buth

Het wordt allemaal voor je geregeld, je hebt er geen omkijken naar.
Bekijk het verhaal Soortgelijke verhalen
NoviFarm
Klantverhaal

NoviFarm

AB verzorgt het van A tot Z!
Bekijk het verhaal Soortgelijke verhalen

Een overzicht van onze diensten

Wil je een vaste medewerker voor één of meerdere dagen per week? Heb je tijdelijk extra handen nodig om seizoenspieken in arbeid op te vangen? Of wil je de zekerheid dat jouw bedrijf blijft draaien als je zelf tijdelijk wegvalt? AB Zuid-Holland bied je altijd een medewerker met een passend dienstverband én kan je adviseren over uiteenlopende arbeidsvraagstukken