Over ons

Hoe kweken wij natuurlijk werkgeluk?

Wij zorgen voor de juiste mensen op de juiste plek
Bij AB Zuid-Holland geloven we in een gezonde groei en ondersteunen jou daarbij. Onze coöperatieve wortels hebben ons geleerd dat het belangrijk is om voor elkaar te zorgen en naar elkaar om te kijken. Daarom maken wij in een snelle wereld ruimte voor echt contact.

Waar ‘gewoon goed’ goed genoeg is
Met een nuchtere kijk op de agrarische en aanverwante sectoren brengen wij bedrijven, ondernemers en aanpakkers samen. We bieden onze klanten en leden ondersteuning, wat de dag ook brengt. Dit doen we voornamelijk door zorgvuldig de juiste mensen op de juiste plek te vinden. En deze mensen bieden wij een baan om trots op te zijn, omdat wij geloven dat een goede match gelukkiger maakt.  

Duurzame relaties voor een groeiend netwerk
Onze focus ligt op het creëren en onderhouden van langdurige relaties, waardoor we onze leden, klanten en werknemers op een duurzame manier met elkaar verbinden. Dit doen we door de tijd te nemen om te luisteren naar jouw behoefte, bijeenkomsten te organiseren en door jouw kennis en kunde te zien. Zo creëren we samen een netwerk waarin iedereen kan groeien en bloeien. 

Onze kernwaarden

Trots

Duurzame relaties

Persoonlijk


Flexibel