Over ons

Hoe kweken wij natuurlijk werkgeluk

Wij zorgen voor de juiste mensen op de juiste plek
Bij AB Zuid-Holland geloven we in een gezonde groei en ondersteunen jou daarbij. Onze coöperatieve wortels hebben ons geleerd dat het belangrijk is om voor elkaar te zorgen en naar elkaar om te kijken. Daarom maken wij in een snelle wereld ruimte voor echt contact.

Waar ‘gewoon goed’ goed genoeg is
Met een nuchtere kijk op de agrarische en aanverwante sectoren brengen wij bedrijven, ondernemers en aanpakkers samen. We bieden onze klanten en leden ondersteuning, wat de dag ook brengt. Dit doen we voornamelijk door zorgvuldig de juiste mensen op de juiste plek te vinden. En deze mensen bieden wij een baan om trots op te zijn, omdat wij geloven dat een goede match gelukkiger maakt.  

Duurzame relaties voor een groeiend netwerk
Onze focus ligt op het creëren en onderhouden van langdurige relaties, waardoor we onze leden, klanten en werknemers op een duurzame manier met elkaar verbinden. Dit doen we door de tijd te nemen om te luisteren naar jouw behoefte, bijeenkomsten te organiseren en door jouw kennis en kunde te zien. Zo creëren we samen een netwerk waarin iedereen kan groeien en bloeien. 

Wat is onze belofte aan jou?

Betrouwbaar

Bij ons draait het om meer dan alleen werkplezier; we streven naar natuurlijk werkgeluk. We richten ons daarbij op goed werkgeverschap en goede voorwaarden, waarbij we samen investeren in de lange termijn.   

Betrokken

Wij vinden het belangrijk dat werk een positieve invloed heeft op je leven. Daarom denken we graag met je mee, overtreffen vaak de verwachtingen en zorgen voor een duurzame match.

Bekwaam

Wij zorgen voor continuïteit, ontwikkeling en groei van onze leden, klanten en werknemers. We onderscheiden ons daarbij door snel, creatief en mensgericht te handelen.

Dit is wat we onze leden, klanten, werknemers en de gezinnen om hen heen geven. Zo helpen wij mensen en bedrijven gezond groeien en kweken we natuurlijk werkgeluk.

Onze kernwaarden

Trots

Duurzame relaties

Persoonlijk


Flexibel