Word lid van AB Zuid-Holland. Natuurlijk!

Als coöperatie met meer dan 60 jaar ervaring in het samenbrengen van partijen, begrijpen wij jouw behoeften als geen ander. Als lid van AB Zuid-Holland kun je gebruikmaken van alle agrarische diensten binnen de coöperatie. Zo kun je gebruik maken van onze klauwverzorgers en aardappelselecteurs tot aan onze bemande machines in de boomkwekerij.

Wil je hulp in het geval je als ondernemer arbeidsongeschikt raakt? We leggen je graag de mogelijkheden uit! Onze aanpak is traditioneel, maar we voorzien je van vakkrachten met de vaardigheden van vandaag. Van tijdelijk uitvoerend werk tot specialistische taken waarvoor je een langdurige oplossing nodig hebt; wij helpen je natuurlijk aan de juiste vakmensen.

Ruim 1300 ondernemers gingen je al voor

Waarom lid worden?
Onze voordelen:

  • Ontzorging voor een voordelig tarief

  • Direct hulp bij ziekte of arbeidsongeschiktheid

  • Geen zorgen over arbeidsproblemen

  • Groot netwerk van vakmensen

  • Meer dan 60 jaar ervaring 

  • Toegang tot alle agrarische diensten binnen de coöperatie

De reductieregeling

Veel ondernemers denken ten onrechte dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering voldoende is. Die verzekering vergoedt wel je financiële schade in geval van ziekte of arbeidsongeschiktheid, maar jouw arbeidsprobleem wordt er niet mee opgelost. Dan is het goed dat de reductieregeling van AB Zuid-Holland er is. De reductieregeling zorgt ervoor dat deelnemende agrarische ondernemers, die lid zijn van de coöperatie, hulp krijgen als zij zelf niet in staat zijn om te werken door ziekte of arbeidsongeschiktheid.

AB Zuid-Holland zorgt ervoor dat je zo goed als mogelijk wordt ontzorgd tegen gereduceerd tarief. De planning zorgt ervoor dat onze ervaren en vakkundige medewerkers op korte termijn ter plaatse zijn, zodat jouw bedrijf draaiende wordt gehouden. Samen zorgen wij voor continuïteit van je bedrijf