De boomkwekerij, hart voor groen en handel

Veel handwerk in de boomkwekerij is vervangen door machines. Onze specialisten knippen de buxussen in bollen en piramides met de vormknipmachine en kan met de steekschopmachine rondom de plant steken. Ook is er een machine voor het poten van boompjes én hebben wij enige jaren geleden een schoffelmachine aangeschaft die op verschillende regelafstanden kan schoffelen. Onze ervaren medewerkers zorgen met de machines voor minder zwaar fysieke arbeid en een hogere capaciteit per uur met een uniformer product.

Dat is wat je wil, natuurlijk!

Leden en klanten van AB Zuid-Holland hebben de mogelijkheid gebruik te maken van de machines van AB Zuid-Holland. Voor de meeste kwekers is het niet rendabel om grote machinale investeringen te doen; AB Zuid-Holland kan die wel doen. Wij regelen onder andere onderhoud aan de machines, kopen de middelen in en trainen medewerkers op om de machines te mogen bedienen. Meer informatie? We komen graag met je in contact.

Boomteeltmachine

Een overzicht van onze diensten

Wil je een vaste medewerker voor één of meerdere dagen per week? Heb je tijdelijk extra handen nodig om seizoenspieken in arbeid op te vangen? Of wil je de zekerheid dat jouw bedrijf blijft draaien als je zelf tijdelijk wegvalt? AB Zuid-Holland bied je altijd een medewerker met een passend dienstverband én kan je adviseren over uiteenlopende arbeidsvraagstukken