De persoonlijke aanpak heeft mij positief verrast!  

Sinds het begin van dit jaar is Paulina werkzaam bij AB Zuid-Holland. Ze is momenteel actief bij LKP Plants, een bromeliakwekerij in Moerkapelle, waar ze het erg naar haar zin heeft. “AB Zuid-Holland heeft uitstekend werk voor mij geregeld. Zowel het loon als de werkzaamheden zijn zeer naar wens, daar word ik blij van!”  

Op de vraag hoe Paulina met AB in contact is gekomen antwoordt ze enthousiast: “Een vriendin van mij werkt bij AB Zuid-Holland en was heel erg tevreden. Dat heeft mij doen besluiten om ook naar kantoor te bellen. Daarna ging het snel. Ik mocht op gesprek komen en binnen de kortste keren kon ik startten bij LKP Plants. AB Zuid-Holland heeft alles erg goed voor mij geregeld, en ook heb ik veel en goed contact met Iwona, mijn contactpersoon bij AB. Ik heb echt het gevoel dat AB Zuid-Holland naar mij om kijkt, dat geeft een fijn en vertrouwd gevoel!”  

Volgens Paulina is AB geschikt voor iedereen die werk zoekt: “Er wordt echt naar je geluisterd, waardoor er snel een baan gevonden wordt die echt aan je wensen voldoet. Daarnaast betalen ze goed en op tijd en wordt er ook nog eens voor werkkleding gezorgd. De persoonlijke aanpak van AB is iets wat mij nog steeds keer op keer positief verrast.” Paulina vertelt vrolijk verder: “Ik ben zelfs zo tevreden dat ik AB Zuid-Holland heb aangeraden bij mijn buurvrouw, en zij is nu ook aan het solliciteren bij AB, geweldig toch!”.

Meer verhalen

Simon
Werknemersverhaal

Simon

Wat me aanspreekt aan het werk bij AB Zuid-Holland is de afwisseling!
Bekijk het verhaal Soortgelijke verhalen
Shavelli
Werknemersverhaal

Shavelli

Werken bij AB Zuid-Holland is een goede keuze geweest!
Bekijk het verhaal Soortgelijke verhalen