De Gouden Job

Vanwege de toenemende vraag naar Werving & Selectie en het succes dat AB Zuid-Holland hierin behaalt, hebben wij sinds 2022 een eigen label opgezet. Maak kennis met De Gouden Job! De Gouden Job zet net even dat stapje meer dan een gemiddeld wervingsbureau. We gaan voor kwaliteit, zorgvuldigheid en duurzame samenwerkingen. Maar wat levert het jou op? De juiste man of vrouw op de juiste plek. Iemand met vaardigheden die precies passen bij het werk wat er ligt.

Hoe pakken we dit voor je aan

1. Kennismaking

Wij starten altijd met een kennismakingsgesprek. Wij maken in een snelle wereld ruimte voor echt contact om samen helder te krijgen wie de ideale medewerker is, welke competenties belangrijk zijn en wat de behoefte is. Daarnaast is het voor ons essentieel dat de toekomstige werknemer past binnen de cultuur van je organisatie.

2. Functieprofiel

Met deze input maken onze recruiters een uitgebreid functieprofiel. Wij geloven dat het vinden van dé kandidaat maatwerk is. Dus nadat we het profiel weten, schrijven we een passende vacature tekst, zojuist de kandidaat zich hier direct in kan herkennen.

3. Wervingsprocedure

Onze recruiters begrijpen de markt als geen ander en starten de wervingsprocedure. Wij gaan aan de slag door:

  • Onze pool van talenten te matchen met de cultuur van jouw bedrijf

  • Ons uitgebreide netwerk, bomvol enthousiaste en gepassioneerde vakmensen te benaderen

  • Onze marketing machine in te zetten

4. Voorselectie

Wij maken de eerste voorselectie van de kandidaten. Om vervolgende de kandidaten de uitnodiging te doen voor een gesprek op een van onze vestigingen.

5. Sollicitatieproces

Daarna volgen de gesprekken met de kandidaten bij jou op het bedrijf. Het slagingspercentage tot nu toe ligt op maar liefst 97%. We nemen ruim de tijd voor de kandidaten en voor jou als partner, geen quick-wins. Deze formule resulteert in succes op de langere termijn. Dat is waar we het voor doen, natuurlijk!

6. Juiste kandidaat

Het telefoontje naar de juiste kandidaat en dan kan het contract worden verstuurd.

De Gouden Job

Een nieuw label, gebouwd op de jarenlange kennis en successen van AB Zuid-Holland. We helpen je graag aan de juiste kandidaten, neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak kennis met onze overige personeelsdiensten

Wil je een vaste medewerker voor één of meerdere dagen per week? Heb je tijdelijk extra handen nodig om seizoenspieken in arbeid op te vangen? Of wil je de zekerheid dat jouw bedrijf blijft draaien als je zelf tijdelijk wegvalt? AB Zuid-Holland bied je altijd een medewerker met een passend dienstverband én kan je adviseren over uiteenlopende arbeidsvraagstukken.