21-03-2023

AB Zuid-Holland aanwezig tijdens Kom in de Kas

AB Zuid-Holland is ook dit jaar aanwezig tijdens Kom in de Kas! Tijdens het glastuinbouwevenement zetten kwekers de deuren van de kassen open voor het publiek. In Zuid-Holland kan je in de regio's Voorne-Putten en Westland een kijkje nemen in de kassen van kwekers van bloemen, planten en groenten. 

Voorne-Putten - zaterdag 1 april
Op Voorne-Putten kan je zaterdag 1 april terecht bij 11 bedrijven verspreid over het eiland. Het leuke is dat je tussen 10.00 en 16.00 uur niet alleen een kijkje kan nemen in kassen, maar ook langs kan bij akkerbouwbedrijven, veehouderijen en zelfs een molen! AB Zuid-Holland is zaterdag aanwezig bij Vers van Voorne (Konneweg 4b, Tinte), waar je kan zien hoe planten en groenten worden geteeld en in de winkel ook heerlijke verse groenten en streekproducten kan kopen.

Westland - zaterdag 1 & zondag 2 april
In het Westland wordt Kom in de Kas groots aangepakt! Ditmaal wordt het evenement gehouden aan de Harteveldlaan in Honselersdijk, waar ruim 10 bedrijven tussen 10.00 en 17.00 uur de deuren voor je openen. Er is hier een doorlopende route gemaakt, waarmee je bij verschillende tuinbouwbedrijven een kijkje achter de schermen krijgt. AB Zuid-Holland is beide dagen aanwezig op het werkplein.

Kom je met de auto naar Kom in de Kas? Parkeren kan op het terrein van Royal Flora Holland in Honselersdijk, vanaf daar rijden er pendelbussen naar de Harteveldlaan. Er is aan de Harteveldlaan wel volop ruimte om je fiets te stallen. 

Zien we je bij Kom in de Kas?