Het contact met AB is als het contact met mijn familie!

De samenwerking tussen Agnieszka en AB Zuid-Holland is al in 2017 gestart. Na een aantal jaar bij verschillende klanten gewerkt te hebben is Agnieszka in 2022 gestart bij onze klant Heyl, waar zij verantwoordelijk is voor het orderpicken van diverse bloemen. Agnieszka heeft te horen gekregen dat ze een vast contract krijgt bij Heyl. Een goede reden om haar even op te zoeken en te feliciteren met die prachtige nieuws!

Als we Agnieszka vragen naar haar geschiedenis bij AB Zuid-Holland vertelt ze dat ze eigenlijk per toeval in contact is gekomen met AB. “Tijdens mijn zoektocht naar een baan ben ik bij verschillende uitzendbureaus in de omgeving langs geweest. Zo ben ik ook met AB Zuid-Holland in aanraking gekomen. Het eerste contact was leuk, en ik kreeg een passende baan aangeboden. Het was erg prettig dat er goed rekening gehouden werd met mijn wensen en voorkeuren.”

En ook als we Agnieszka vragen naar haar ervaring met AB Zuid-Holland is zij louter enthousiast! “Het contact met AB ervaar ik zeer positief, net zo positief als het contact met mijn familie! Naar mijn mening is AB Zuid-Holland één van de beste uitzendbureaus! En ik kan oprecht zeggen dat AB altijd het beste met mij voor heeft!”

Meer verhalen

Paulina
Werknemersverhaal

Paulina

De persoonlijke aanpak heeft mij positief verrast!
Bekijk het verhaal Soortgelijke verhalen
Simon
Werknemersverhaal

Simon

Wat me aanspreekt aan het werk bij AB Zuid-Holland is de afwisseling!
Bekijk het verhaal Soortgelijke verhalen