Alles tip top in orde!

Op het moment dat we Mateusz spreken staan we op het punt om hem te verrassen met een vast contract bij de opdrachtgever. Na een aantal maanden hard werken heeft hij zichzelf bewezen en willen ze hem graag in vaste dienst nemen. Mateusz vertelt enthousiast over zijn eerste kennismaking bij AB Zuid-Holland. “Eigenlijk ben ik per toeval met AB Zuid-Holland in aanraking gekomen. Ik vond een leuke vacature op de website van  Niedziela en solliciteerde daarop. Binnen de kortste keren werd ik bij AB Zuid-Holland uitgenodigd op kantoor, het was een prettig gesprek. Vervolgens mocht ik kennismaken bij de opdrachtgever, ook dit beviel erg goed. Het werk, zoals beschreven in de vacature, komt volledig overeen en matcht ook nog eens perfect aan mijn verwachtingen.”

“Ik werk nu een aantal maanden voor AB Zuid-Holland en ik kan vertellen dat ik nooit eerder met zo’n fijn uitzendbureau heb samengewerkt. Alles is altijd tip top in orde, waardoor ik eigenlijk nauwelijks het contact met hen hoef op te zoeken. Verder is het een groot voordeel dat ik een goed salaris verdien en dat ik dit ook altijd netjes op tijd ontvang.”

Uiteindelijk sluit Mateusz af met het bericht dat hij met plezier terug kijkt op de afgelopen periode bij AB Zuid-Holland en dat hij AB bedankt voor de fijne samenwerking!  

Meer verhalen

Agnieszka
Werknemersverhaal

Agnieszka

Het contact met AB is als het contact met mijn familie!
Bekijk het verhaal Soortgelijke verhalen
Paulina
Werknemersverhaal

Paulina

De persoonlijke aanpak heeft mij positief verrast!
Bekijk het verhaal Soortgelijke verhalen