Ervaring, kennis & kwaliteit

De samenwerking met AB Zuid-Holland duurt al langer dan dat Arjan van der Laan werkzaam is bij Sportbedrijf Rotterdam: ‘’Toen ik hier vijf jaar geleden voor het eerst binnenstapten liepen er al een aantal medewerkers van AB Zuid-Holland rond. Ik hebt destijds het contact met de relatiebeheerder van AB Zuid-Holland overgenomen, en ik heb dit altijd als heel positief ervaren! Ik ben erg tevreden over het personeel dat AB Zuid-Holland ons levert. Naast vakkundige medewerkers ontlasten zij ons ook met ervaring, kennis en kwaliteit!”

“Wat ik echt ontzettend goed vind is dat er met iedere werknemer die via AB Zuid-Holland bij ons werkt, individuele afspraken worden gemaakt. Er is over en weer veel contact, wat eigenlijk voor iedereen alleen maar positief uitwerkt! AB blijft op deze manier goed op de hoogte van wat er zich hier afspeelt en kan dan ook direct schakelen en inspringen wanneer dat nodig is!”

Het meest positieve aan de samenwerking met AB Zuid-Holland vind ik toch wel dat je nooit “nee” hoort. Ze proberen je áltijd te helpen!”.

Meer verhalen

Maatschap Mulder
Klantverhaal

Maatschap Mulder

Mijn medewerkers verdienen dankzij AB waar zij recht op hebben!
Bekijk het verhaal Soortgelijke verhalen
Vers van Voorne
Klantverhaal

Vers van Voorne

De service die AB mij biedt, ontzorgt mij nog eens extra!
Bekijk het verhaal Soortgelijke verhalen